fbpx

Tillsammans gör vi skillnad

Idag är vi många som arbetar tillsammans med samma mål och drivkraft; Att hjälpa fler att må bättre till kropp och själ.

Susanne Jönsson - Om oss...Det jag brinner för, är att arbeta med personlig utveckling inifrån och ut. Jag finns här för att inspirera dig, stötta dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Jag heter Susanne Jönsson och i mer än 20 år har jag hjälpt elever och klienter att må bättre, att få mer kunskap och att utvecklas som individer på ett djupare plan.

I vår skola, Soul & Heart Journey School, är vi idag många som arbetar tillsammans med samma mål och drivkraft; Att hjälpa fler att må bättre till kropp och själ. Här finns jag, tillsammans med vårt team av många duktiga Helhetsterapeuter och lärare. Vi är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser, på din resa genom livet.

Om du vill veta mer om Soul & Heart Journey School och vad vi kan hjälpa till med där? Besök oss gärna på www.soulheartjourney.se eller via länken här >>

Marknadsföring behövs

I takt med att vår verksamhet har växt har jag också varit tvungen att lära mig mer om praktiskt företagande. Det som till sist blev väldigt viktigt att behärska var marknadsföring.

Idag vet jag att marknadsföring är nödvändigt för nästan alla företag, stora som små. Att kunna marknadsföra sitt företag, att nå nya kunder och klienter är nödvändigt för att företaget ska kunna växa. Här kan du lära dig marknadsföring på ett sätt som känns bekvämt och roligt, och såklart är väldigt effektivt.

Kreativitet

Jag vet också att kreativitet är en nyckel för många att komma igång och att våga följa det hjärtat längtar efter. Kreativitet kan yttra sig på många sätt, det viktigaste är inte hur du kommer igång - det viktigaste är ATT du gör det.

Varmt Välkommen att bli en del av vår gemenskap du också. Jag hoppas att du nu är redo att börja följa det som ditt hjärta kallar dig att göra, så att du kan leva det liv just Du drömmer om -för det är Du Värd!

// Susanne Jönsson