Tillsammans gör vi skillnad

Susanne Jönsson - Om oss...Det jag brinner för, är att arbeta med personlig utveckling inifrån och ut. Jag finns här för att inspirera dig, stötta dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Jag heter Susanne Jönsson och i mer än 20 år har jag hjälpt elever och klienter att må bättre, att få mer kunskap och att utvecklas som individer på ett djupare plan.

I vår skola, Soul & Heart Journey School, är vi idag många som arbetar tillsammans med samma mål och drivkraft; Att hjälpa fler att må bättre till kropp och själ. Här finns jag, tillsammans med vårt team av välutbildade Helhetsterapeuter och lärare. Vi är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser, på din resa genom livet.

Om du vill veta mer om Soul & Heart Journey School och vad vi kan hjälpa till med där? Besök oss gärna på www.soulheartjourney.se eller via länken här >>

Soul & Heart Journey School

Du kanske vill veta lite mer om oss? Soul & Heart Journey School är en skola för personlig utveckling och alternativ friskvård.

De tekniker vi använder och erbjuder hos oss har utvecklats sen i början av 2000-talet av grundaren till skolan, Susanne Jönsson. Teknikerna är väl beprövade med tiotusentals behandlingar, elever och deltagare genom åren.

Skolan är idag internationell och i dess nuvarande form har du kunnat hitta oss online sen 2015. Vi har vår huvudsakliga verksamhet i Sverige. Här finns närmare 20 lärare som utbildar i skolans tekniker med fysiska kurser och ca 70 Helhetsterapeuter som erbjuder behandlingar på många orter i landet. Skolans huvudkontor finns i Härhult, utanför Markaryd.

Läs mer om oss på skolans hemsida

www.soulheartjourney.se

Till Soul & Heart Journey School >>

Vi är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser. Du kan välja bland olika fysiska kurser, onlineutbildningar och våra behandlingar. Vi hoppas också att du vill vara en del i vår gemenskap som finns både fysiskt och online. Du väljer det som passar Dig bäst.

För dig som vill mer om oss och våra olika alternativa utbildningar

Hur du än väljer får du alltid personlig hjälp och support hos oss.
VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR GEMENSKAP!