fbpx

Personlig Utveckling

Hitta vägen tillbaka hem - till Dig Själv. Hitta kärleken till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Lär dig gränssättning, stresshantering och mycket mer...

Hitta vägen tillbaka hem – till Dig Själv.

För din inre balans och välmående! Att vara medlem i Soul & Heart Journey School innebär att du har tillgång till ett unikt kursmaterial som tydligt och konkret hjälper dig att må bättre, steg för steg.

Det finns många olika onlinekurser där du lär dig enkla tekniker, som fungerar även när livet är tungt. Nå din inre balans och ditt välmående på din väg hem – till dig själv.

Du kan arbeta med dem när det passar dig – i din egen takt. Vill du ha hjälp under tiden så finns vi här för att ge dig det stöd du behöver.

Personlig utveckling på många nivåer

Varje månad kommer det en ny specialkurs och nya artiklar. Det kan handla om varför det är viktigt att du älskar dig själv, och hur det går till att öka din kärlek till dig själv. Att hantera stress på ett varaktigt sätt, att arbeta med gränssättning, att leva i flödet, att lära dig meditera, att öka din självkänsla och självförtroende och så mycket mer…

Som medlem kan du önska vad nästa månads specialkurs ska handla om – kanske är det något speciellt du längtat efter?

Sluten FB grupp för våra medlemmar

Många kan känna sig ganska ensamma i sina upplevelser och sina tankar när det gäller andliga frågor och tankar. Det finns ett behov av att känna gemenskap och kunna ventilera tankar, känslor funderingar om andra sidan, om vårt innersta och vår personliga utveckling. Allt baserat på kärlek och respekt, både för dig själv och för alla andra.

Alltid med personlig support

När du arbetar med medlemssidorna, har du alltid tillgång till den hjälp och det stöd du behöver för att komma vidare och för att du ska kunna få svar på de frågor du har.

Varmt Välkommen till oss!

Prova Gratis!

För att göra detta supersäkert för dig får du helt enkelt prova GRATIS i en vecka! Du har 7 dagar på dig att testa våra medlemssidor och se om det är något för dig.

Och om du inte är nöjd, är det bara att skicka ett mail så avslutas ditt medlemskap direkt – utan krångel. Men om du, precis som de allra flesta, trivs med det du hittar där, behöver du inte göra någonting alls. Ditt medlemskap rullar på automatisk för 79:- i månaden. Du kan såklart avsluta ditt medlemskap när du vill.

Medlemsavgift endast 79:- i månaden.

Du betalar med kort – säkert och tryggt genom Stripe och SamCart. Betalningen sker automatiskt månadsvis, tills du avslutar ditt medlemskap.

Engångsbetalning – för 1 år

Tillhör du dem som inte tycker om månadsbetalningar? På mångas begäran erbjuder vi nu även ett års medlemskap, utan abonnemang. Bli medlem under ett år för 790:- Alltid med 100 % garanti!

Är du inte nöjd, meddela oss inom 10 dagar och du får hela kursavgiften tillbaka,
utan frågor eller diskussioner.

Välj vilket alternativ som passar dig bäst när du registrerar dig.