fbpx

Drömmer du om ditt eget företag

Vad drömmer du om i Ditt företag? Att arbeta med det du brinner för? Att välja dina arbetstider? Att ta ut en bra lön? Hjälp ditt företag växa till den nivå du drömmer om …

En kurs som betalar sig själv

Det här är en kurs i marknadsföring som faktiskt betalar sig själv. Det räcker med att du får ett par nya kunder eller klienter, eller kanske bara en extra elev genom det du lärt dig, för att kursavgiften ska vara betald – i gengäld kan du använda din nya kunskap om och om igen.

Och… Det här är viktigt! Du måste tillåta dig tjäna pengar i ditt företag – annars har du inte råd att arbeta med det du längtar efter, eller kan leva det på det sätt du önskar.

Marknadsföring är både viktigt och roligt, och det är med hjälp av den som du får ditt företag att växa till den nivå som du drömmer om.

Du kommer att lära dig…

  • Hur du kan uttrycka dig på ett sätt som känns bekvämt och enkelt.
  • Hur marknadsföring går till och var du mest kostnadseffektivt marknadsför dina tjänster.
  • Vad du ska välja att arbeta med och varför du ska göra det.
  • Att välja vem du vill arbeta med, hur du väljer vilka kunder och klienter du vill ha – vilka du trivs bäst med och vill ha i din närhet.
  • Hur du på samma gång tjänar pengar på det du gör, utan dåligt samvete eller svårigheter att ta betalt för ditt arbete.

Att jobba med annonser kan kosta tusentals kronor till ingen nytta alls, om du inte vet hur du ska rikta dem. Det kan också kosta mindre än en 100-lapp i veckan, och få ett storartat resultat – direkt.

Tycker du marknadsföring är svårt?

Marknadsföring behövs, det tror jag de allra flesta håller med om. Det vi alla önskar oss är att nöjda kunder och klienter berättar för andra om oss. Givetvis är detta den bästa och enklaste marknadsföring som finns, men…

Det tar tid. Oftast ganska lång tid.

Tid som du kanske inte har, för du behöver få fart på ditt företag direkt.

Susanne Jönsson lär dig marknadsföring från hjärtat“Jag vet att när jag arbetar med marknadsföring så måste det kännas rätt i mig. Jag kan inte uttrycka mig på ett sätt som känns konstigt eller överdrivet. Och jag vill heller inte dränka min omgivning med reklam.

Jag måste helt enkelt arbeta med marknadsföring från mitt hjärta på ett sätt som jag själv känner är seriöst, men som också är väldigt effektivt.”

Marknadsföring behövs!
Lär dig enkelt hur det går till, och hjälp nya kunder och klienter att hitta dig.


Så har andra deltagare sagt

Fått förståelse för hur viktigt det är

Annelie Gedda, Helhetsterapeut Soul & Heart Journey School“Min kunskap blir avsevärt mycket mer värd när den kan komma andra till hjälp och då behöver jag vara möjlig att hitta.”

// Annelie Gedda

Att få struktur

Eva Johnson, Helhetsterapeut Soul & Heart Journey School“Att tydligt se helheten med arbete/inkomst/tid. Sätta mål efter vad jag vill uppnå och förstått hur jag ska nå dit.”

// Eva Johnson

Kursen ger både bredd och djup

Rose-Marie Rosdahl, Helhetsterapeut Soul & Heart Journey School“Marknadsföring som är “på vårt sätt”. Där hjärtat är med på riktigt. Marknadsföringen blir mer “jag”. Något som jag kan stå för och vara ärlig och sann med.”

// Rose-Marie Rosdahl

För kvinnliga företagare

Rose-Marie Axelsson, Helhetsterapeut Soul & Heart Journey School“Tror framförallt att många kvinnliga företagare behöver denna del. Vi försvinner lätt i allt “brus” annars. 

//Rose-Marie Axelsson

En grund för mitt företagande

“Kursen ger mig en insikt som är värdefull för att jag ska veta hur mitt företag ska formas, och att jag kan göra det som jag mest brinner för. 

//Agneta Brännborn


Marknadsföring från hjärtat-Följ ditt hjärta

Detta är en onlinekurs

– så här fungerar det

Vi har öppet 24/7, du arbetar med din kurs när det passar dig bäst. Du använder din mobil, platta eller dator. Det krävs ingen teknisk färdighet från din sida, allt du behöver göra är att följa enkla instruktioner som att klicka, där det står ”klicka här”.

I samma stund som du har registrerat dig på kursen, kommer ett e-mail med dina inloggningsuppgifter till vår onlineskola och du kan börja med den första lektionen direkt.

Kursplanering

Kursen är under fem veckor. Varje vecka kommer ett e-mail med veckans lektioner.

Steg för steg kommer du att lära dig hur du ska göra för att få ditt företag att växa. Om du har frågor eller behöver hjälp så finns vi här för att stötta dig.

Du har alltid full tillgång till din kurs och du kan komma tillbaka och repetera så ofta du vill.

Bonus #1

Få tillgång till vår supportgrupp på FB. Ta del av diskussioner, tips och personliga råd för just Ditt företag.

Bonus #2

Lär dig hur du som företagare ska göra för att behålla din arbetsglädje och ha energi till allt du behöver göra.

Bonus #3

För dig som arbetar med bokade tider; Få tillgång till ett mycket förmånligt erbjudande från Boka Direkt – enbart för våra kursdeltagare.


Kom i gång NU!

Det här är en kurs i marknadsföring som faktiskt betalar sig själv.

Det räcker med att du får ett par nya kunder eller klienter, eller kanske bara en extra elev genom det du lärt dig, för att kursavgiften ska vara betald – i gengäld kan du använda din nya kunskap om och om igen.

Pris: 2450:-

Kursavgiften kan delas upp, se dina alternativ på bokningssidan.

Följ ditt hjärta-kom igång direkt

Vill du hellre betala via bankgiro?

Lev din dröm – det är du värd!

Varmt välkommen att gå med och börja din resa redan idag!

Susanne Jönsson